المقادير
-
عدد أرنب
(مقطع 6 اجزاء)
- كوب عصير
(برتقال بالجزر بدون سكر)
-
معلقة صغيرة زعتر
-
معلقة صغيرة ملح
(او حسب الرغبة)
-
معلقة صغيرة فلفل اسود مطحون
-
¼
كوب زيت زيتون
الخطوات
-
هنضع كل المكونات في طبق كبير ماعادا الارنب .
-
و بعد مانخلطهم هنضع قطع الارنب في صوص التتبلية و نغطيها بورق البلاستيك .
-
هنسيب الخليط يمتزج لمده ما بين 30 دقيقة وساعة .
-
هنسخن الشواية (درجة حرارة متوسطة) و هنضع الزيت عليها لكي لا يلتصق الارنب .
-
هنضع قطع الارنب علي الشواية و نسيبه يستوي ما
بين 10 و 12 دقيقة لكل جهه و بعدين نرفعه من الشواية عندما يجف الصوص من
عليه و يقدم بألف هنا وشفا.
-
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق