.

الثلاثاء، 7 يوليو 2015

طبق ارنب مشوي





المقادير

    •   عدد أرنب (مقطع 6 اجزاء) 
    •  كوب عصير (برتقال بالجزر بدون سكر) 
    •    معلقة صغيرة زعتر
    •   معلقة صغيرة ملح (او حسب الرغبة)
    •   معلقة صغيرة فلفل اسود مطحون
    • ¼  كوب زيت زيتون 




الخطوات


  1. هنضع كل المكونات في طبق كبير ماعادا الارنب .
  2. و بعد مانخلطهم هنضع قطع الارنب في صوص التتبلية و نغطيها بورق البلاستيك .
  3. هنسيب الخليط يمتزج لمده ما بين 30 دقيقة وساعة .
  4. هنسخن الشواية (درجة حرارة متوسطة) و هنضع الزيت عليها لكي لا يلتصق الارنب .
  5. هنضع قطع الارنب علي الشواية و نسيبه يستوي ما بين 10 و 12 دقيقة لكل جهه و بعدين نرفعه من الشواية عندما يجف الصوص من عليه و يقدم بألف هنا وشفا. 
  •  
  1.  

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق